Mike Mingos

Επικοινωνία

prootos

Διαβάστε πρώτα τους Κανόνες προτού στείλετε μήνυμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Φόρμα Επικοινωνίας
  Πρίν επικοινωνήσεις μαζί μου διάβασε τους κανόνες!

  Παρακαλώ μην μου στέλνετε μηνύματα μηνύματα στο Viber, αιτήματα φιλίας στο Facebook ή στο Whatsapp… δεν προλαβαίνω να απαντώ, και δυστυχώς δεν δέχομαι αιτήματα φιλίας αν δεν έχουμε γνωριστεί με φυσικό τρόπο ή αν δεν συνεργαζόμαστε ήδη.

  Σκοπός αυτής της πολιτικής είναι να επικεντρωθώ στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί μου.

  1. Γενικές Ερωτήσεις μέσω email οι οποίες δεν έχουν ενδιαφέρον για εμένα ή συγκεκριμένο στόχο δυστυχώς δεν θα απαντώνται

  2. Εάν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι σχετικό με τα κρυπτονομίσματα δωρεάν τότε θα σε παρακαλούσα να μην μου στείλεις email, ούτε να με καλέσεις στο τηλέφωνο γιατι δεν προλαβαίνω να απαντήσω προσωπικά σε κάθε ερώτηση και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Αν θέλεις να σε εξυπηρετήσω δωρεάν το ιδανικότερο είναι να γράψεις σχόλιο κάτω απο ένα θέμα του Blog μου ή κάτω απο κάποιο Video στο Youtube για να βοηθήσουμε και τους άλλους αναγνώστες με τις ερωταποκρίσεις δημόσια και θα σου απαντήσω όποτε βρώ το χρόνο. Προσοχή, δεν θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια υπέρ ή εναντίον σε συγκεκριμένα Projects/Cryptocurrencies/Crypto Tokens/NFTs παρόλα αυτά υπάρχει μια υπηρεσία επι πληρωμή που μπορώ να κάνω μια έρευνα για κάποιο project που έχεις επενδύσει και να σου πω την προσωπική μου άποψη. Επίσης σε ιδιωτικές συνεδρίες επι πληρωμή μπορώ να σε εκπαιδεύσω να αξιολογείς μόνος σου τα Project τα οποία ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις.

  3. Εάν θέλεις να κανονίσουμε Σεμινάριο για το Bitcoin & τα κρυπτονομίσματα ή κάποια Online συνεδρία, για συμβουλευτική πάνω στα κρυπτονομίσματα τοτε θα πρέπει να κλείσουμε ένα ραντεβου για ένα ιδιωτικό σεμινάριο Bitcoin / Κρυπτονομισμάτων μπορείς να βρείς πληροφορίες εδώ. Επίσης δίδεται η δυνατότητα να κλείσουμε κάποια συνεδρία για να απαντήσω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σου, ακόμα και αν είσαι προχωρημένος χρήστης και χρειάζεσαι συγκεκριμένη βοήθεια. Δυστυχώς δεν έχω την άνεση του χρόνου να απαντώ ιδιωτικά στον καθένα και σε προσωπικά email για τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin, λόγω περιορισμένου χρόνου. Επειδή με ενδιαφέρει να έχω καλά αποτελέσματα και παραδοτέα στα σεμινάρια που κάνω, καλό ειναι να μιλήσουμε προφορικά καθημερινές 09:00 – 10:00 για να δούμε τι ακριβώς ψάχνετε, ποιό σεμινάριο θα ήταν το κατάλληλο για εσάς και να ενημερωθείτε για τα κόστη και τα προαπαιτούμενα.

  Επίσης εάν μου ζητήσεις αξιολόγηση για κάποιο κρυπτονόμισμα, θα πρέπει να κλείσουμε μια ώρα Online συνεδρίας επι πληρωμή και θα κάνουμε μαζί την ανάλυση του Project ή των Project που επέλεξες.

  4. Εάν έχεις πέσει θύμα κάποιας επενδυτικής απάτης μπορείς να συλλέξεις όλα τα στοιχεία που έχεις και να κάνουμε μια Online συνεδρία.Δες τις υπηρεσίες μου για διερεύνηση απάτης εδώ.

  5. Εάν θέλεις να μου στείλεις κάποια επιχειρηματική σου ιδέα για να εξετάσουμε την βιωσιμότητα της και το πλάνο υλοποίησης της, τότε θα πρέπει να μου γράψεις τα παρακάτω:

  Να ξεκαθαρίσω οτι η Online συμβουλευτική γίνεται δωρεάν μόνο σε συγκεκριμένα Project ή εγχειρήματα τα οποία αφορούν τεχνολογία/πληροφορική και μου κινούν το ενδιαφέρον.

  Για τα υπόλοιπα εγχειρήματα η συμβουλευτική δεν είναι δωρεάν και αν δεν άπτονται της τεχνολογίας μπορεί να αγνοηθούν.

  Αν λοιπόν αποφασίσεις να μου κινήσεις το ενδιαφέρον θα πρέπει να μου στείλεις την πρόταση σου ώς εξής:

  • Ποιός είσαι; Ένα σύντομο βιογραφικό μιας παραγράφου που θα με κάνει να γνωρίσω καλύτερα εσένα, τις δεξιότητες σου και τις γνώσεις σου και ποιά είναι η σχέση σου με την ιδέα που μου προσκομίζεις προς εξέταση.
  • Ποιά είναι η ιδέα; Ποιός είναι ο μελλοντικός σου πελάτης; Ποιά ανάγκη της αγοράς καλύπτει η ιδέα σου; Χρειάζεσαι βοήθεια στο ξεκίνημα; Αν ναί, τι είδους βοήθεια; Χρειάζεσαι συνεργάτη, επενδυτή ή σύμβουλο;
  • Όσο πιο συγκεκριμένη είναι η πρόταση και αυτά που χρειάζεσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να λάβεις απάντηση.

  6. Εάν θέλεις να με προσκαλέσεις ώς ομιλιτή σε κάποια εκδήλωση, συνέδριο ή Meetup θα πρέπει να μου γράψεις τα παρακάτω:

  Είμαι ανοικτός σε προσκλήσεις για ανοικτές δωρεάν ενημερωτικές ομιλίες σε:

  • Δημόσιους Φορείς
  • Φιλανθρωπικούς οργανισμούς
  • Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • Εκθέσεις

  Τα αντικείμενα στα οποία μπορώ να τοποθετηθώ είναι:

  • Κρυπτονομίσματα & Bitcoin
  • Θέματα Επιχειρηματικότητας
  • Αγορά Εργασίας

  Στις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει απλά να καλυφθούν τα κόστη μετάβασης μου και διαμονής.

  Επίσης είμαι ανοικτός για επι πληρωμή ομιλίες σε Εταιρίες ή Οργανισμούς κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

  Θα πρέπει να έχω τις παρακάτω πληροφορίες όσον αφορά την εκδήλωση:

  • Πληροφορίες για την εκδήλωση: Ποιά είναι ηΙστοσελίδα με τις πληροφορίες για την εκδήλωση; Ποιοί άλλοι ομιλητές χουν αποδεχτεί την πρόσκληση; Ποιός την οργανώνει; Θα υπάρχουν έσοδα απο την εκδήλωση; Προσοχή: Για εκδηλώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα πρέπει να με ενημερώσεις πώς θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και μετάβασης. Για εκδηλώσεις όπου οι συμμετέχοντες πληρώνουν εισητήριο, πρόκειται να χρεώσω και εγώ για την παρουσία μου.
  • Την τοποθεσία και την ώρα της εκδήλωσης (τουλάχιστον 2 μήνες πρίν θα πρέπει να έχω ενημερωθεί).